de uitlaatjuf
Wie ben ik ?

Hallo,

Mijn naam is Marian Bronkhorst en in november 2010 ben ik begonnen met hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf. De tijd vliegt als je de leukste baan ter wereld hebt! Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren en allerlei avonturen beleefd. De Uitlaatjuf is zo'n beetje mijn alter ego geworden en ik word dan ook regelmatig met "Juf" aangesproken.

Het door weer en wind buiten lopen, de seizoenen van dag tot dag meemaken, rondrijden in mijn knalgroene bus, het contact met al mijn fantastische klanten en natuurlijk het wandelen, spelen en knuffelen met hun leuke, lieve, dwaze en soms ondeugende honden. Genieten is het!

Van kinds af aan zijn er honden in mijn leven geweest en op dit moment heb ik twee honden, mijn trouwe Doris van 12. Ik heb haar al vanaf dat ze nog een heel klein pupje was. Met haar heb ik veel cursussen gevolgd, o.a. bij Astrid's Puppyclass. Ze is slim, ontzettend lief en mooi, kan heel goed de bal terugbrengen, zwemmen en bedelen, slaapt graag op de bank en heeft een beetje sterallures omdat ze de hond van de Juf is.

En mijn teckel Flappie die een paar jaar geleden zijn intrek heeft genomen en een zeer gewaardeerde huisgenoot is. Ontzettend charmant, hij maakt me iedere dag weer aan het lachen en weet precies wat hij moet doen om zijn zinnetje te krijgen. En over alle ondeugende teckelfratsen kan ik pagina's vullen.

En regelmatig blijven er hondjes logeren bij me wat druk maar vooral erg gezellig is.

Ik heb een hondenleven!

Get Adobe Flash player