de uitlaatjuf
Werkwijze

Hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf wil graag van te voren kennismaken met de hond en de baasjes. Dit om alvast een beetje aan elkaar te snuffelen.

Nadat we een afspraak hebben gemaakt kom ik bij u thuis voor het uitgebreide intakegesprek. Het is de bedoeling dat u mij zoveel mogelijk over uw hond vertelt.
(Uitlaatjuf hoort ook graag over de ondeugende kant van uw hond...)

Dit intakegesprek is uiteraard vrijblijvend en neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Iedere hond die met hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf mee gaat krijgt een halsband in bruikleen met daaraan een penning waar mijn nummer op staat. Het leuke is dat de honden al heel snel doorhebben dat als de baas 's morgens hun speciale halsband omdoet dat zij dan door de bus gehaald worden!

In tegenstelling tot veel andere uitlaatservices hoeven bij De Uitlaatjuf alleen de gelopen wandelingen betaald te worden.

Mijn herkenbare knalgroene bus is voorzien van een automatische dakventilatie die verse lucht door het hondengedeelte laat circuleren. Deze ventilatie werkt op de accu. Onmisbaar op warme dagen en ook handig voor als er eens een vies luchtje in de bus hangt.

Natuurlijk weet ik ook het een en ander van EHBO en heb ik behalve een goed gevulde verbandtrommel ook altijd vers water in de bus.

Zeker zo belangrijk is mijn onuitputtelijke voorraad kusjes en de zak met snacks die ik iedere wandeling bij mij heb.

Tijdens de wandeling gaan de honden aangelijnd uit de bus naar de wandellocatie en op de terugweg wandelen we ook weer aangelijnd naar de bus!

Get Adobe Flash player