de uitlaatjuf
Werkwijze

Hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf wil graag van te voren kennismaken met de hond en de baasjes. Dit om alvast een beetje aan elkaar te snuffelen.

Nadat we een afspraak hebben gemaakt kom ik bij u thuis voor het uitgebreide intakegesprek. Het is de bedoeling dat u mij zoveel mogelijk over uw hond vertelt.
(Uitlaatjuf hoort ook graag over de ondeugende kant van uw hond...)

Dit intakegesprek is uiteraard vrijblijvend en neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Iedere hond die met hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf mee gaat krijgt een halsband in bruikleen met daaraan een penning waar mijn nummer op staat. Het leuke is dat de honden al heel snel doorhebben dat als de baas 's morgens hun speciale halsband omdoet dat zij dan door de bus gehaald worden!

In tegenstelling tot veel andere uitlaatservices hoeven bij De Uitlaatjuf alleen de gelopen wandelingen betaald te worden.

Mijn herkenbare knalgele bus is voorzien van een goed ventilatiesysteem die bij warmte snel voor afkoeling zorgt. Ook handig voor als er een vies luchtje in de bus hangt.

Natuurlijk weet ik ook het een en ander van EHBO en heb ik behalve een goed gevulde verbandtrommel ook altijd water bij me. En wat kusjes voor de honden die om niets al moeten huilen.

Get Adobe Flash player