de uitlaatjuf
Regeltjes

De 10 regels van Hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf

Wie mag mee?
De honden die mee mogen met een wandeling van Hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf zijn:

Ook ongecastreerde honden mogen mee mits zij in de roedel passen.

De Wandeling
De wandeling zal ruim een uur duren en de honden worden op afwisselende locaties uitgelaten. Leuk voor de hond en voor mij! Met ophalen, wandelen en thuisbrengen is de hond ongeveer drie uur van huis.

Medische behandeling en Gezondheid
Indien er noodzaak is tot medische behandeling van de hond, dan zal De Uitlaatjuf de hond naar de dichtstbijzijnde dierenarts brengen. De kosten van het bezoek komen voor rekening van de eigenaar.

Betaling
Betaling van het abonnementsgeld dient per maand vooraf contant of per bank te worden voldaan. Voor een losse wandeling is het alleen mogelijk om vooraf contant te betalen.

Proefperiode
De eerste abonnementsmaand geldt als een proefperiode. In deze periode kunnen zowel opdrachtgever als De Uitlaatjuf de overeenkomst per direct opzeggen en/of ontbinden. Dit alles zonder schadeplichtig te worden ten aanzien van deze opzegging en/of ontbinding.

Nieuw in de groep
Een nieuwe hond gaat altijd eerst een poosje aan de lijn mee zodat ik kan zien hoe de hond op de groep reageert en andersom. Afhankelijk van hoe dit gaat geef ik “groen licht” zodat de hond vrij mee kan lopen. De ene keer is dit na 15 minuten, de andere keer pas na een paar wandelingen.

Ruzie!
Het kan altijd een keer gebeuren dat honden elkaar in de haren vliegen. Binnen de groep heerst een rangorde en dit is natuurlijk gedrag. Natuurlijk doe ik mijn best om dit binnen de perken te houden.

Neus achterna
Het kan een keer voorkomen dat een hond zijn neus achterna gaat doordat hij ergens van schrikt of gewoon zin heeft om de wereld uit te rennen. De kans dat dit gebeurt is heel klein maar het kan. Alle honden krijgen een halsband in bruikleen met daaraan een penning waar het telefoonnummer van De Uitlaatjuf op staat. Zelf heb ik de nummers van Dierenambulances in omgeving Den Haag bij de hand zodat ik die direct kan inschakelen.

Afzegging, vakanties en vrije dagen
Hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf wandelt niet op nationale feestdagen.
Afzeggingen dienen minimaal één dag van te voren en bij voorkeur telefonisch te gebeuren. Vakanties dienen uiterlijk één maand van te voren aan Hondenuitlaatservice De Uitlaatjuf te worden doorgegeven.
Natuurlijk wil De Uitlaatjuf zelf ook wel eens luieren, mijn vakanties geef ik ruim een maand van te voren door en zal ik ook via de website kenbaar maken.

Last but not least
Ik vind het heel belangrijk dat iedere hond het naar zijn/haar zin heeft en er plezier in heeft om mee te gaan, ik zal dan ook mijn best doen om dit te bewerkstelligen!
Dit is een samenvatting van de regels zoals ze in het contract zijn opgenomen. Tijdens het intakegesprek zal De Uitlaatjuf deze met u doornemen en bespreken.

Get Adobe Flash player